Botox – Vad är det?

Botox är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att ge volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Ingrepp med botox används främst till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan även användas för behandling av exempelvis problem med svettningar i armhålor.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, mjuka uppargrynkan eller vill få bort linjer i pannan.Göteborg Estetik | Botox Göteborg

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.Med botox i pannan blir det attmusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox priser

Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.

Bland utbudet har du möjlighet attgörabotox panna,botox ögon eller Botox göteborg kämuskler för att nämna förslag på områdena som går att behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du behöver habehandling med botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin syn på vilkenbotox behandling som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox injektion – Procedur?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Därefterhar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenomproceduren, kostnad och för att besvara om du har några frågor.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botoxinnan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?”Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.